Dexet Electrocleaner Fast Dry

Dexet Electrocleaner Fast Dry este un agent de curatare si degresare lichid,inflamabil, cu uscare rapida. E.F.D. este recomandat in operatiile de curatare-degresare precum si in operatiile de intretinere a urmatoarelor categorii de echipamente electrice: motoare si generatoare electrice, tablouri de comanda, comutatoare, contactoare, etc.
Culoare – lichid limpede
Densitate – 1.55 g/cmc la 20°C PH -6.5 – 7
Punct de aprindere – neinflamabil

Contactati-ne

Dexet Electrocleaner Fast Dry

00

Dexet Electrocleaner Fast Dry este un agent de curatare si degresare lichid,inflamabil, cu uscare rapida. E.F.D. este recomandat in operatiile de curatare-degresare precum si in operatiile de intretinere a urmatoarelor categorii de echipamente electrice: motoare si generatoare electrice, tablouri de comanda, comutatoare, contactoare, etc. Culoare – lichid limpede Densitate – 1.55 g/cmc la 20°C PH -6.5 – 7 Punct de aprindere – neinflamabil

Dexet Electrocleaner Fast Dry este un agent de curatare si degresare lichid,inflamabil, cu uscare rapida. E.F.D. este recomandat in operatiile de curatare-degresare precum si in operatiile de intretinere a urmatoarelor categorii de echipamente electrice: motoare si generatoare electrice, tablouri de comanda, comutatoare, contactoare, etc.

Culoare – lichid limpede

Densitate – 1.55 g/cmc la 20°C PH -6.5 – 7

Punct de aprindere – neinflamabil